testimonials

Det kan være ensomt at skulle tage sine beslutninger selv i en kompliceret kunstverden med mange dagsordener, og her kan rådgivning og personlig støtte være en hjælp.

Jeg rådgiver gerne kunstnere, gallerister og andre aktører i kunstens verden om, hvordan de kan navigere i en svær og meget konkurrencepræget kunstbranche med sig selv i behold.

Ligeledes rådgiver jeg kunstnere i forhold til i hvilken retning de ønsker deres kunst skal udvikle sig, eller som forberedelse til udstillinger og censureringer.

Herunder kan du se nogle vidnesbyrd fra kunstnere, der indtil nu har brugt min rådgivning.

Testimonials

Overblik og kunstfaglig sparring

“Som kunstner kan man have brug for at stoppe op og få et overblik over hvor man står med sin kunst. Hvad har jeg opnået og er jeg tilfreds med det? Følger jeg det rigtige spor?
Jeg kontaktede Connie Boe Boss for at få en kunstfaglig sparring med en rådgiver, der om nogen har et kæmpe overblik over vækstlaget i dansk kunst. Vi havde et møde som gav mig den ønskede afklaring. Jeg følte mig i gode hænder hos Connie, som med sin medmenneskelige indsigt og skarpe blik for kunst og tendenserne i kunsten, sine gode spørgsmål og råd, kunne bringe mig videre med min kunst.

Tusind tak for det, Connie – stor respekt herfra!”

Eva Hvelplund

En god investering

“I forbindelse med mine forberedelser til at drive Galleri SALONEN, fik jeg anbefalet at tage en snak med Connie Boe Boss. Connie kom med flere betragtninger jeg ikke selv havde set eller tænkt. Hun havde bud på ideer til løsninger af flere problemstillinger. Connie læste mit projekt intuitivt og kunne med sin viden om kunstscenen i Danmark rådgive mig helt ned i detaljen om vigtige tiltag på mange planer. Konsultationen virker for mig som en langtidsholdbar inspiration jeg dagligt læner mig opad. Jeg glæder mig til næste møde med Connie, for udover de redskaber jeg har købt for menneskepenge, er Connie bare godt selskab.”

Laura Bach Skou billedkunstner og indehaver af Galleri Salonen

Dybde i vejledningen

”Connie har givet mig en supergod vejledning som tog afsæt i en dybere snak om, hvilke budskaber jeg ønsker at arbejde med og få frem i mine værker. Den dybde i vejledningen giver mig inspiration og mod til at afsøge nye veje. Tusind tak Connie.”

Annette Balsgaard

Et møde der styrkede både energien og kreativiteten

“Jeg har i et stykke tid følt at jeg, min frihed til trods, var havnet i et hamsterhjul og jeg manglede et godt »spark« bagi, dog ikke et hvilket som helst spark! Derfor kontaktede jeg Connie Boe Boss da hun i min øjne er en person som indgyder tillid, udviser en forståelse for kunstneren men som også har en stor ekspertise inden for kunstens verden, og den kombination er unik!

Jeg blev løftet af vores snak, virkelig opløftet – snakken gav en energi som jeg har manglet! Fik meget hurtig nye billeder i hovedet efter snakken, og det er bare noget af det bedste, plus en tro på min videre færd i kunstens verden. Jeg er meget taknemmelig, fordi Connie udviser en forståelse samtidig med at hun er ærlig på en dejlig konstruktiv måde – og derfor ender man ud med en opløftende energi efter samtalen.

Kan absolut anbefale at du tager en snak med Connie hvis du sidder »fast« eller skal finde din egen retning, jeg gør det i ihvertfald gerne igen! Tror at opfølgende samtaler er godt, så man ikke falder tilbage i det gamle spor!”

Jette Reinert

Hjulpet mig, til at tage mig selv alvorlig som menneske og kunstner!

“Kontaktede Connie, for at få hjælp til at holde fokus og begå mig i den kringlede kunstverden. Connies baggrund som psykolog og hendes store kunstviden, har givet mig troen til at tage mig selv alvorlig som kunstner, hvilke har givet ro og afklaring. Er vild med Connies ærlige og direkte facon, helt fantastisk!”.

Søs Heidi Ravn

Connie Boe Boss har gjort hele forskellen for mig i min kunstneriske karriere

“Jeg kan varmt anbefale at søge til Connie for råd i det forvildede landskab, der er i kunstnerlandet”.

Astrid Specht Seeberg

God energi og hjælp til prioritering og afklaring!

“Jeg kontaktede Connie Boe Boss på et tidspunkt, hvor jeg var i tvivl om min kunstneriske retning.
Jeg havde en lang praksis bag mig, med arbejdsfelter indenfor maleri, digital billedkunst og keramik.
Connie gav mig lige det spark, som jeg havde brug for, og det er jeg hende meget taknemmelig for, så de bedste anbefalinger herfra!”

Ulla Hauer, billedkunstner

Stor respekt for den enkelte kunstner

“Vi kan på det varmeste anbefale Connie, som er klar og tydelig i sin rådgivning og aldrig lang i spyttet. Med sin store erfaring i kunstmiljøet gav hun os kompetent og værdifuld sparring, både samlet som gruppe og hver især.

Connie har stor respekt for den enkelte kunstner, og er god til at stiller de rigtige spørgsmål, hvilket gjorde at vi endte med et godt overblik over hvor vi skal lægge vores energi i forhold til vores kommende fælles udstilling.”

Kunstgruppen HEARTS

Konstruktiv og meget ærlig tilgang

“Jeg vil gerne anbefale Connie Boe Boss som rådgiver til kunstnere om deres kunst og om at navigere rundt i kunstverdenen. For mit eget vedkommende har jeg været utrolig glad for hendes råd og vejledning.

Connie har en dejlig positiv og opløftende energi. Jeg oplevede at hendes tilgang til rådgivningen var konstruktiv og meget ærlig, hvilket er noget jeg sætter særlig stor pris på. Ydermere oplevede jeg, at få lærerige indsigter, og at jeg fik besvaret alle de spørgsmål, jeg havde ud fra min uvidenhed og nysgerrighed vedr. kunstverdenen.

Hun hjalp mig med af få meget mere afklaring i mig selv med hensyn til min tilgang til mine værker. Efterfølgende har jeg kunnet mærke at hendes kyndige rådgivning har givet mig en helt anden forståelse, som derfor har resulteret i at give mig yderligere fordybelse og ro i forhold til mit arbejde med min kunst.
Tusinde tak Connie.”

Diana Cuni Mancini

Kontakt