testimonials

Det kan være ensomt at skulle tage sine beslutninger selv i en kompliceret kunstverden med mange dagsordener, og her kan rådgivning og personlig støtte være en hjælp.

Jeg rådgiver gerne kunstnere, gallerister og andre aktører i kunstens verden om, hvordan de kan navigere i en svær og meget konkurrencepræget kunstbranche med sig selv i behold.

Ligeledes rådgiver jeg kunstnere i forhold til i hvilken retning de ønsker deres kunst skal udvikle sig, eller som forberedelse til udstillinger og censureringer.

Herunder kan du se nogle vidnesbyrd fra kunstnere, der indtil nu har brugt min rådgivning.

Testimonials

God energi og hjælp til prioritering og afklaring!

Jeg kontaktede Connie Boe Boss på et tidspunkt, hvor jeg var i tvivl om min kunstneriske retning.
Jeg havde en lang praksis bag mig, med arbejdsfelter indenfor maleri, digital billedkunst og keramik.
Connie gav mig lige det spark, som jeg havde brug for, og det er jeg hende meget taknemmelig for, så de bedste anbefalinger herfra!

Ulla Hauer, billedkunstner

Stor respekt for den enkelte kunstner

Vi kan på det varmeste anbefale Connie, som er klar og tydelig i sin rådgivning og aldrig lang i spyttet. Med sin store erfaring i kunstmiljøet gav hun os kompetent og værdifuld sparring, både samlet som gruppe og hver især.

Connie har stor respekt for den enkelte kunstner, og er god til at stiller de rigtige spørgsmål, hvilket gjorde at vi endte med et godt overblik over hvor vi skal lægge vores energi i forhold til vores kommende fælles udstilling.

Kunstgruppen HEARTS

Konstruktiv og meget ærlig tilgang

Jeg vil gerne anbefale Connie Boe Boss som rådgiver til kunstnere om deres kunst og om at navigere rundt i kunstverdenen. For mit eget vedkommende har jeg været utrolig glad for hendes råd og vejledning.

Connie har en dejlig positiv og opløftende energi. Jeg oplevede at hendes tilgang til rådgivningen var konstruktiv og meget ærlig, hvilket er noget jeg sætter særlig stor pris på. Ydermere oplevede jeg, at få lærerige indsigter, og at jeg fik besvaret alle de spørgsmål, jeg havde ud fra min uvidenhed og nysgerrighed vedr. kunstverdenen.

Hun hjalp mig med af få meget mere afklaring i mig selv med hensyn til min tilgang til mine værker. Efterfølgende har jeg kunnet mærke at hendes kyndige rådgivning har givet mig en helt anden forståelse, som derfor har resulteret i at give mig yderligere fordybelse og ro i forhold til mit arbejde med min kunst.
Tusinde tak Connie.

Diana Cuni Mancini

Kontakt