Velkommen til coboboblog

 
På denne blog deler jeg min passion for primært dansk samtidskunst via mine mange kunstoplevelser rundt omkring i hele landet. Vi har en stor talentmasse blandt kunstnere i Danmark – bloggen her præsenterer nogle af dem.

Du kan følge med i hvad der sker på udstillinger i gallerier og på museer, se omtaler af messer og ferniseringer og du kan læse interviews med kunstnere, opleve studiovisits og se reportager fra kunstsamler-hjem.

Jeg vælger suverænt og uafhængigt hvad og hvem jeg vil skrive om, mit arbejde er ulønnet og bloggens synspunkter er kun jeg ansvarlig for.

Når jeg vælger at gå i dybden med en specifik kunstner i et interview eller en portræt-artikel får jeg et lille værk af vedkommende til min egen samling som tak for mit arbejde.

Herudover kan jeg hyres som tekstforfatter af kunstnere, gallerister og publicister.

Alt hvad jeg skriver om er selvoplevet og bliver bedømt ud fra min subjektive opfattelse. Man behøver ikke være enig i mine vurderinger for at kunne bruge bloggen som inspirations-kilde, og du er altid velkommen til at kommentere på og dele bloggens indhold.

Hvem er jeg?

Mit navn er Connie Boe Boss – født 1963.

Uddannet Bachelor i Dansk Litteratur, Københavns Universitet 1985

Uddannet Cand.Psych., Københavns Universitet 1993

Jeg har altid interesseret mig for kunst, sideløbende med mit øvrige arbejde og siden marts 2015 har dette udmøntet sig i at blogge om kunst, ud fra en personlig synsvinkel som modvægt til en mere kunsthistorisk, akademisk tilgang.

Kontakt

e-mail: connie@familienboss.dk

Phone: +45 23711518

Links til Facebook og Instagram på forsiden.